Naamkadoos


Ben u nog op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan een naamkado? Op deze pagina bent u op de juiste plaats voor zo'n cadeautjes want hier vindt u er vele. Er zijn leuke kookschorten met naam, shirts met naam en bijpassende naamlogo's. Ook veel verkocht zijn babykleding, kinderkleding, messengerbags, gymtassen, sporttassen, reistrolleys, beddengoed, allerlei gebruiksvoorwerpen enz.

Opletten

Bij het bestellen van het naamkado moet u natuurlijk allerlei gegevens aanpassen. Zoals begrijpelijk de naam, maar ook het lettertype, de kleur en een eventueel plaatje erbij. Let hierbij op dat u geen verkeerde spelling gebruikt en dat u de hoofdletters gebruikt zoals u dat zelf wilt in het eindresultaat. Kijk of de kleuren goed bij elkaar passen en dat het lettertype leesbaar is als de tekst wat groter of juist kleiner is. Als u zelf een fout maakt met de tekst kunt u het artikel niet terugsturen omdat er een fout in staat. U bent hier zelf verantwoordelijk voor.


Speciaal

Om eens over na te denken hebben we hieronder een aantal speciale dingen die van een naam voorzien kunnen worden opgenoemd. Misschien zit er wel iets voor u bij wat u als cadeau kunt geven. Natuurlijk kunt u het ook voor uzelf kopen.
Speen met naam
Muurstickers met naam
Luiertas met naam
Tegels met tekst
Nintendo DS hoesje met naam


Boekjes met naam

Een speciaal soort 'met naam' cadeaus zijn de boekjes met een verhaal waarbij de hoofdrolspeler de ontvanger van het boekje is. Zo kan iemand een verhaal lezen waarin hijzelf de hoofdrol speelt en zijn of haar vrienden de bijrollen. Dit soort boekjes kunt u bestellen en dan moet u wat extra gegevens opgeven zoals de naam, de leeftijd, een paar vrienden, favoriete sport enz. Het aantal en soort vragen hangt natuurlijk helemaal van het boekje af en wat daar in voorkomt.

Fotoalbums

Zeker ook iets om over na te denken zijn fotoalbums die online gemaakt kunnen worden. U kan daar uw eigen foto's in verwerken en heel veel teksten of onderschriften. Deze albums zijn al leuk voor uzelf maar als u een fotoalbum maakt voor iemand anders is dat een heel erg leuk en origineel cadeau. Denk hierbij aan iemand die een bepaalde leeftijd bereikt en dan foto's van vroeger krijgt. Mensen die gaan trouwen en een boek krijgen over hun eerste jaren samen. U kunt er echt alle kanten mee op.Meer zaken