Foto's


Leuke fotoalbums op internet en uw elektronische foto's laten afdrukken op echt fotopapier. Dat is eigenlijk in het kort wat u op deze pagina kunt tegenkomen. Tegenwoordig zijn bijna alle fototoestellen digitaal en dat houdt in dat de foto's op een computer komen en niet via het rolletje direct op papier. U kunt de foto's zelf afdrukken om te laten zien maar natuurlijk ook makkelijk naar een fotocentrale sturen en dan later de echte foto's ophalen of op laten sturen.
Ook kan er op internet een online fotoalbum gemaakt worden waarin de foto's geplaatst kunnen worden zodat u uw vrienden kunt uitnodigen de foto's te bekijken.


Foto's afdrukken anders

Wilt u uw eigen foto's laten afdrukken denk dan eens aan wat extra dingen die u kunt doen voor u de foto's opstuurt. Bijvoorbeeld:
Bijsnijden zodat een bepaalde rand niet meer zichtbaar is.
Teksten toevoegen op de foto.
Leuk randje langs de foto maken.
De kleuren aanpassen. (Zwart-Wit - Sepia)

Batterijen gebruik

Als u kunt kiezen neem dan een apparaat met AA (penlight) batterijen omdat deze het makkelijkste te krijgen zijn. Neemt u anderen dan hebt u misschien duurdere nodig (ook oplaadbaar). En op vakantie is het ook makkelijk als je in noodgevallen even makkelijk een paar batterijen kunt aanschaffen om foto's te maken.


Fotocadeaus

Foto's kunnen ook op bijna alles afgedrukt worden. Er zijn dan ook op deze manier heel leuke originele cadeaus te bestellen. Kijk hiervboor eens op de pagina NaamkadoosMeer zaken