Cadeaus


Een cadeautje krijgen vind iedereen leuk, dus als er een gelegenheid is probeer dan een origineel cadeautje te vinden. Het is zeker meer gewaardeerd dan een cadeaubon of een enveloppe met geld.
Alhoewel sommige bonnen wel een erg origineel cadeau kunnen zijn. Bijvoorbeeld een beautybon of een bon om uit een vliegtuig of ballon te springen. (Wel met parachute hoor!) Of als je echt origineel wilt zijn kun je zelf een tegoedbon maken. Op de website Geef een tegoedbon is dit gratis mogelijk!
Er zijn vele winkels op internet om cadeaus te kopen. Dit is ook logisch want alles wat u koopt kunt u natuurlijk cadeau doen. :-)
Op deze pagina dus niet een verzameling van alle winkels maar alleen die winkels die zich speciaal richten op exclusieve cadeaus. Echt dingen die u niet overal tegenkomt.

Tip

Soms is het mogelijk om het cadeau (bijv bloemen of een kaart) direct te laten bezorgen bij de jarige. Dat is erg handig maar u heeft natuurlijk geen (directe) controle over de kwaliteit van hetgeen geleverd wordt. Maar de ervaring leert dat het allemaal heel goed uitpakt. Tenslotte hebben bedrijven er niets aan als u maar 1 keer besteld en daarna nooit meer. Als iedereen tevreden is wordt het vaker gedaan en daarom is er soms zelfs net even dat extra service puntje meer dat het helemaal af maakt.
Sinterklaas en kerst

Ook als de feestdagen weer dichterbij komen, komt ook het probleem weer van een leuk sinterklaascadeau of kerstcadeau om de hoek kijken. Blader zeker even door de verschillende winkels en u komt vast wel een leuk idee tegen welke u direct kunt bestellen. Met de snelle levering van tegenwoordig is een cadeau dan bijna zeker op tijd binnen. Dan kun je voor Sinterklaas de Suprise er nog omheen bouwen :-)
Komt er niet veel ideeŽn bij u binnen om te kopen kijk dan ook even op de pagina NaamkadoosMeer zaken